Skyvac > Centraal Stofzuigen > Voordelen

Voordelen

Met een centraal stofzuigsysteem kan iedereen opgelucht ademhalen. Want centraal stofzuigen is hygiënisch stofzuigen, zonder vieze lucht en zonder opdwarrelend stof. Een centrale stofzuiger blaast deze lucht naar buiten. Dat is niet alleen voor astmapatiënten een verademing, want iedereen heeft immers baat bij schone lucht.

De krachtige stofzuiger wordt op een centrale plaats gemonteerd, bijvoorbeeld in een garage of een technische ruimte. Daarnaast worden op centrale plaatsen onopvallende stofzuigcontacten aangebracht. Het enige wat u hoeft te doen is een slang inpluggen en stofzuigen. Eenvoudig, doeltreffend, waar u maar wilt..

Schoner

Het stof wordt opgevangen in de stofzuiger. Zo bent u het stof en het ongedierte dat is opgezogen voor 100% kwijt. Schoner kan niet!

Stiller

De stofzuigunits van Skyvac worden altijd buiten de leef- of werkruimte geplaatst. Tijdens het stofzuigen hoort u dus alleen het geluid van de luchtverplaatsing en niet het geluid van de motor in de stofzuigunit. U stofzuigt niet alleen schoner, maar vooral ook stiller. Dat is wel zo aangenaam!

Sterker

De stofzuigers van Skyvac hebben grote motoren en daardoor veel meer zuigkracht. Een gewone stofzuiger zou met zo’n grotere motor veel te zwaar worden. Onze stofzuigers worden aan de wand bevestigd en leveren de zuigkracht die u altijd al had gewild.